Haku

Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteeseen teemu.keranen @raahenedu.fi. Tarkkojen nimi- ja osoitetietojen lisäksi sinun on syytä kertoa aiemmasta koulutustaustastasi ja työkokemuksestasi. Kerro harrastuksistasi ja aivan erityisesti miten metsästät, mitä metsästät ja miksi haluat riista-alan koulutukseen. Muista liittää hakemukseen puhelinnumero. Valintavaiheessa soitamme kaikille hakijoille ja teemme tarkentavia kysymyksiä.

Hakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti, joten juuri nyt on oikea aika hakea.

Opintoja ei meillä voi suorittaa etäopiskeluna, kirjekurssina tai kurssin sieltä täältä poimimalla. Näkemyksemme mukaan hirvenmetsästys etäopiskeluna, latvalinnustus kirjekurssina tai villisianpyynti teoriassa ei vastaa tarkoitustaan. Tekemällä oppii!

Metsästys kuuluu opetussuunnitelmaan ja on pakollista. Siitä syntyvät kustannukset opiskelijalle ovat varsin kohtuullisia.

Viimeistään aloittaessasi koulutuksen sinulla pitää olla voimassa oleva metsästyskortti ja mieluiten karhun metsästykseen oikeuttava ampumakoe suoritettuna. Fyysistä kuntoa kannattaa ylläpitää ja tarvittaessa kohottaa. Olet sopivalla kuntotasolla jos kävelet 4,7 km 15 kilon reppu selässä alle tuntiin. Ei siis mitään ylivoimaisen vaikeaa tai kovaa urheilutaustaa vaativaa.

Saalis